Κου κου βα!

by - 11:43 π.μ.

Τελείωσε & ο Οκτώβρης & ο καιρός δεν λέει να αλλάξει! 
Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά με όλη αυτή την λιακάδα, που όρεξη για χειμωνιάτικες δημιουργίες!
Πως να πιάσεις την τσόχα & τα μάλλινα υφάσματα;
Σήμερα όμως θα σας δείξω μια κούκλα κουκουβάγια (εξ ου & ο τίτλος), την οποία είχα φτιάξει πριν το καλοκαίρι για μια βάπτιση, αλλά δεν μου ταίριαζε με τον καιρό & έχει μείνει παραπονεμένη η καημένη. Σήμερα όμως αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο να την κρατώ κρυμμένη.
Την συγκεκριμένη κουκουβάγια την είχα φτιάξει για την βάπτιση της μικρής Βαλέριας, σε συνεργασία με την αγαπημένη Δήμητρα από το SAVE the DATE.
Το θέμα της βάπτισης όπως καταλαβαίνετε ήταν οι κουκουβάγιες & εγώ είχα αναλάβει να φτιάξω τα μαρτυρικά, τα κεράκια για την κολυμπήθρα & την λαμπάδα βάπτισης.
Για την λαμπάδα, της οποίας η κατασκευή ήταν επεισοδιακή, έραψα μία κούκλα κουκουβάγια, της οποίας το μέγεθος ήταν περίπου σαν σελίδα Α4.


Τα μαρτυρικά ήταν υφασμάτινα κουμπιά τα οποία είχαν στάμπα με την ίδια κουκουβάγια σε 4 διαφορετικά χρώματα, χρωματιστά κουδουνάκια & ροζ φιλντισένιο σταυρουδάκι. Τα μισά μαρτυρικά τα καρφίτσωσα σε ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι στο οποίο έραψα μία κουκουβάγια & τα υπόλοιπα σε ένα χάρτινο κουτί, το οποίο διακόσμησα με μία μικρή κουκουβάγια & ένα δεντράκι.


Τα κεράκια για την κολυμπήθρα στολίστηκαν με ύφασμα που χρησιμοποίησα & για την κουκουβάγια, σατέν κορδελίτσες & χρωματιστά κουδουνάκια & τα έβαλα σε ένα κουτί που στόλισα με την τεχνική του decoupage. 


Αυτά με την φίλη μου την κουκουβάγια!!!
Πολλά φιλιά!!!

tag small photo tag-small_zps20a866e2.png

You May Also Like

0 σχόλια