Μυρωδάτες μπομπονιέρες βάπτισης

by - 1:58 μ.μ.



Καλησπέρα & καλό μήνα,
πάει καιρός που έχω να γράψω στο blog, αλλά υπάρχουν στιγμές που διαπιστώνω ότι τελικά οι 24 ώρες της ημέρας απλά δεν με φτάνουν.
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς ή κάνω κάτι λάθος σχετικά με την διαχείριση του χρόνου.
Τέλος πάντων, σήμερα θα σας δείξω τις μυρωδάτες μπομπονιέρες για την βάπτιση του μικρού Χρήστου.
Η μαμά του επέλεξε για μπομπονιέρα βάπτισης, μαξιλαράκια λεβάντας.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τρελαίνομαι για την λεβάντα, μου αρέσει πάρα πολύ & το άρωμα της & το χρώμα της.
Τα χρώματα που επιλέξαμε για τα μαξιλαράκια λεβάντας, ήταν βεραμάν μονόχρωμο & καρό ύφασμα καθώς & λινάτσα.

handmade lavender favors

Για το δέσιμο της μπομπονιέρας προσθέσαμε  & μερικές πορτοκαλί λεπτομέρειες & ιδού το αποτέλεσμα.

handmade lavender favors

Ελπίζω να σας αρέσουν.
Θα τα πούμε πάλι πολύ σύντομα, το ελπίζω δηλαδή!
Πολλά φιλιά!



post signature





You May Also Like

4 σχόλια

  1. Υπέροχες καλοκαιρινες μπομπονιέρες!!!Να είναι υπέροχη και η ζωή του μικρού Χρήστου !!!
    Νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ,Αλεξάνδρα μου !
    Πέρνα όποτε μπορείς από το blog μου, σου έχω βραβείο !!!!
    nikiad.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφοι συνδυασμοί!!!! γεια στα χέρια σου!!!! πολύ πολύ ...πως να το πω? δροσερές βρε παιδί μου... μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή εκείνη λοιπόν τα μυρωδάτα μαξιλαράκια σου έφτασαν σ'ένα μικρό πέτρινο ξωκλήσι της Πάρνηθας. Τριγύρω μονάχα οι αναπνοές της φύσης και εμείς..
    Εκείνα μέσα σε δυο ξύλινα καφάσια ξαπλώθηκαν κάτω από τις σκιές των δέντρων και υποδέχτηκαν πολλούς αγαπημένους και άλλους πολυαγαπημένους φίλους και συγγενείς.
    Το ελαφρύ βοριαδάκι ανακουνούσε ανάλαφρα την λεβάντα που στριμωγμένη άλλοτε μέσα στο κομψό βεραμάν ύφασμα και άλλοτε στη διπλανή χωριατοπούλα λινάτσα σπόρπιζε μέχρι τις κορυφές του άγριου έλατου την μυρωδιά που τόσο αγαπάς..
    Εκεί στα ξύλινα τραπέζια, κάτω από τις σκιές του δάσους, η λεβάντα συνάντησε τις μυρωδιές των αιθέριων έλαιων που ξετρύπωναν με τόλμη από τα σαπουνάκια της γιαγιάς Καλλιόπης. Λεμόνι, βανίλια, δαφνέλαιο, πορτοκάλι.. Οι μυρωδιές αγαπήθηκαν, ταίριαξαν απόλυτα μεταξύ τους.
    Μοιράστηκαν χέρι με χέρι σκορπώντας χαρμόσυνα μηνύματα και ευχές για το νεοφώτιστο και τους γονείς του, για τους παππούδες και για τις γιαγιάδες. Κι ενώ ο κόσμος πηγαινοερχόταν όπως τα μελισσάκια γύρω από τ'άνθη λόγια ευλογημένα ακουγόντουσαν για τις θείες, για τη νονά αλλά και για την άξια χρυσοχέρα κεντήστρα που στο πέρασμά της άφησε την όμορφη σφραγίδα της πάνω σε κάθε μοσχοβολιστό μαξιλαράκι.. "Fabric and needle".
    Και έτσι όλα μαζί τα μαξιλαράκια τρύπωσαν με ενθουσιασμό σε λογιών λογιών χειραποσκευές και ταξίδεψαν σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Από το φασαριόζικο και πολύχρωμο κέντρο μέχρι την αισθησιακή και ήσυχη Πλάκα.. Μερικά, πιο ταξιδιάρικα έφτασαν κιόλας στη Καλαμάτα και στη Κρήτη..
    Χώρεσαν σε μικρά και μεγάλα ντουλάπια, μπήκαν σε τσαντάκια και βαλίτσες και φυλάχτηκαν καλά μέσα στις καρδιές όλων μας..
    Εκεί θα βρείτε αυτές τις μυρωδάτες μπομπονιέρες βάπτισης.
    Στις καρδιές μας..
    Σ'ευχαριστώ Αλεξάνδρα.
    Ρηνιώ, η μαμά

    Υ.Γ. Νίκη σ'ευχαριστώ για τις ευχές. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι και σ'εσένα ό,τι καλύτερο! Να'ναι ευτυχισμένα και δυνατά όλα τα παιδιά του κόσμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή