Μία κούκλα για την Ουρανία!

by - 12:03 μ.μ.

Αγαπημένοι φίλοι & φίλες καλημέρα & καλό μήνα!

Πέρασε ένας ολόκληρος μήνας πάλι μέχρι να καταφέρω να γράψω στο blog, αλλά κάθε φορά που παίρνω την απόφαση ότι θα γράφω πιο τακτικά, ξαφνικά βομβαρδίζομαι από διάφορα γεγονότα τα οποία συμβαίνουν γύρω μου & ειλικρινά αποσυντονίζομαι. Όπως & να έχει, όλο αυτά το διάστημα έχω μαζέψει διάφορα πραγματάκια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου η Μαριάννα ήταν προσκεκλημένη στο πάρτυ γενεθλίων της συμμαθήτριας της Ουρανίας & αντί να αγοράσουμε δώρο η Μαριάννα μου ζήτησε να φτιάξω μία υφασμάτινη κούκλα που της άρεσε από πρόσφατο τεύχος του περιοδικού ραπτικής Burda.

handmade doll

Το σώμα της κούκλας είναι από λινό ύφασμα, τα μαλλάκια & τα παπούτσια από τσόχα & τα ρουχαλάκια από βαμβακερά υφάσματα, τα ματάκια είναι κεντημένα & τα μάγουλα ζωγραφισμένα με ειδικό χρώμα για υφάσματα.
Περιττό να πω πως μισή ώρα πριν φύγουμε από το σπίτι για να πάμε στο πάρτυ, η Μαριάννα προσπαθούσε ακόμη να με πείσει να πάμε να αγοράσουμε ένα άλλο δώρο για την φίλη της & να κρατήσει η ίδια την κούκλα.

Καλημέρα & καλό φθινόπωρο σε όλους!


tag small photo tag-small_zps20a866e2.png

You May Also Like

9 σχόλια

  1. Υπέροχη η κουκλίτσα !!!! Θα πρέπει να φτιάξεις και μία για την Μαριάννα και
    βέβαια να μας την παρουσιάσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα ωραία σχόλια σας. Εννοείται ότι πρέπει να φτιάξω & μία για την Μαριάννα!

      Διαγραφή
  3. Τι γλυκιά! Μπράβο Αλεξάνδρα την έφτιαξες υπέροχη! Να πω βέβαια οτι πιο πολύ απ' όλα μου αρέσει η ιδέα του να φτιάξεις το δώρο κι όχι να το αγοράσεις,. Το κάνει τόσο ξεχωριστό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη η κούκλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω το χειροποίητο δώρο είναι πολύ ανεκτίμητο, και εγώ τιμάω τους εορτάζοντες φίλους μας έτσι (όποτε έχω χρονο)! Μπράβο σπουδαία Αλαξάνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή